Leveringsvoorwaarden kerstpiramiden.nl

Door uw bestelling geeft u te kennen met deze leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord te gaan. Kerstpiramiden heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

Betaalopdrachten voor bank instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht tot betaling geeft. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u ons hiervan per omgaande op de hoogte te stellen.

Verzendkosten

Voor het verzamelen, verpakken, verzenden en bezorgen van de producten betaalt u een bijdrage in de vorm van verzendkosten. Deze verzendkosten bedragen € 5.50 per verzending voor Nederland. Voor verzendingen naar andere landen gelden afwijkende verzendtarieven.

Levertijd

Alle producten zijn normaal gesproken uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan, in de regel binnen 48 uur bericht en houdt kerstpiramiden.nl uw bestelling aan. Alle leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Er worden geen deelzendingen verstuurd. Indien een artikel niet binnen korte tijd geleverd kan worden en wij u geen goed alternatief kunnen bieden, wordt het betaalde bedrag van het artikel teruggestort. Indien bij een artikel een latere leveringsdatum of termijn wordt vermeld, wordt uw hele bestelling verzonden zodra alles binnen is.

Zichttermijn

Na het verstrijken van de zichttermijn van 8 dagen wordt de koop een feit, tenzij de goederen intussen in ongeschonden, ongebruikte en ongeopende staat op de door kerstpiramiden.nl aangegeven wijze zijn teruggezonden. Voor retourzendingen verzoeken wij u per e-mail contact met ons op te nemen. 

Retourzending
 
De kosten van het verzenden van retouren naar kerstpiramiden.nl komen geheel voor uw eigen rekening, tenzij gezien de aard van uw klacht, anders overeengekomen. U dient u retouren ten alle tijde voldoende te frankeren! Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd. Voor retourzendingen verzoeken wij u per e-mail contact met ons op te nemen. Verzendkosten worden niet geretourneerd. Voor bepaalde artikelen kan in de betreffende aanbieding de zichttermijn worden uitgesloten.

Uw privacy gewaarborgd

Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van kerstpiramiden.nl, zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via ons mailadres. Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst. Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Adreswijziging

Gedurende bestelactiviteiten zijn klanten verplicht kerstpiramiden.nl van een adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang we geen verhuisbericht hebben ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst opgegeven bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op dit adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling machtigt u kerstpiramiden.nl, indien nodig, uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

Aansprakelijkheidsuitsluiting

De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere sites en uitingen van kerstpiramiden.nl op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Kerstpiramiden.nl is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van kerstpiramiden.nl kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van het onjuiste of gebruik zonder toezicht van onze producten

 

Kerstpiramiden.nl is een handelsnaam van Omnia4U